Valitse sivu

kun talo on käyttämättä yli vuoden

kierrätysJätteenkuljetuksen voi keskeyttää enintään kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

​Kärkölässä, Orimattilan Artjärvellä, Sysmän ja Heinolan haja-asutusalueella voi käyttämättä olevan talon jätteenkuljetuksen keskeyttää määräajaksi.

Jätteenkuljetuksen keskeytyksen aikana talo tulee olla tyhjillään, eikä taloa saa kukaan käyttää vakituisena- tai vapaa-ajanasuntona. Jätteenkuljetuksen voi keskeyttää enintään kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

Kiinteistön haltija ilmoittaa jätteenkuljetuksen keskeytyksestä sähköisesti.

Ilmoitus jätteen kuljetuksen keskeytyksestä

Jätteenkuljetuksen keskeyttämisoikeuteen ei enää vaikuta se, millainen jätteenkuljetuspalvelu asukkaalla on ollut juuri ennen keskeytyksen alkamista. Nyt myös aluekeräyspistepalvelun voi keskeyttää, kun talo on käyttämättä yli vuoden.

Jätehuolto