Valitse sivu

kiertotalousyritys JST Kuljetuspalvelut Oy:lle

jstKärkölän kunta on myynyt Taapurin alueen teollisuustontin JST Kuljetuspalvelut Oy:lle. Koko teollisuusalue on kooltaan noin 13 hehtaaria ja sijaitsee 54 tien ja junaradan välisellä alueella. Kauppahinta on edellisen valtuuston vahvistama 1.70 €/m2.

JST Kuljetuspalvelut Oy on perustettu 2008 ja sen kotipaikka on Tampere. Yrityksen päätoimialana on kiertotalous eli käytännössä rakennusten purkutyöt, materiaalien muokkaus uusiin käyttötarkoituksiin, kierrätys ja maarakentamisen tuotteiden kauppa. Yrityksen tarkoituksena on oman toiminnan laajentaminen pääkaupunkiseudun suuntaan ja Taapurin alueen kehittäminen laadukkaasti myös muiden yhteistyökumppaneiden kanssa aktiiviseksi teollisuusalueeksi.

Kaupan hyväksyminen käsitellään seuraavassa kunnanhallituksessa ja toteutumisen ehtona on myös hyväksytyn ympäristöluvan hankkiminen.

Kuvassa: Veli-Pekka Sihvonen, Valkeakosken Aito Säästöpankki (vas.); Pertti Sallila, Kärkölän kunta; Jukka Tuominiemi, JST Kuljetuspalvelut Oy; Markku Koskinen, Kärkölän kunta ja Janne Salonen, JST Kuljetuspalvelut Oy