Valitse sivu

Vesijohtoverkoston huuhtelua jatketaan 5.-7.11.

vesiVesijohtoverkoston huuhtelua jatketaan 5.-7.11.18 klo 8:00 – 15:00 välisenä aikana Kirkonkylän ja Hevonojan alueilla. Aikaisemmin ilmoitettu huuhteluaikataulu pysyy muuttumattomana.

Vettä ei katkaista huuhtelun aikana, mutta paine voi vaihdella. Huuhtelun aikana ja sen jälkeen vedessä voi olla mustaa/ruskeaa sakkaa ja ilmaa (vesi on harmaata ja kirkastuu hetken päästä). Vettä kannattaa kerätä astioihin edellispäivinä omaa käyttöä varten.

Laatupoikkeamat lähtevät pois juoksuttamalla vettä kaikista kiinteistön hanoista. Huuhtelun aikana ja kaksi päivää sen jälkeen ei suositella valkopyykin pesemistä. Kärkölän vesi ei korvaa pyykeille tai kodinkoneille aiheutuvia vaurioita.

Tiedustelut: Henri Häsä, 044 770 2293, henri.hasa(a)karkola.fi

Valitamme huoltotoimista aiheutuvia häiriöitä.