Valitse sivu

1943 tai sitä ennen syntyneet

kyselyKunta on postittanut viikolla 41 kyselyn senioritoiminnan palveluiden kehittämisestä kaikille 1943 ja sitä ennen syntyneille kuntalaisille. Kysymykset ovat selkeitä ja ajallisesti kyselyn täyttäminen ei vie kauan. Pyydämme palauttamaan täytetyn lomakkeen kyselyn mukana toimitetussa palautuskuoressa. Toivomme omaisien ja läheisien auttavan tarvittaessa kyselyn täyttämisessä ja palauttamisessa. Jokaisella vastauksella on merkitystä, jotta palvelut saadaan vastaamaan kysyntää ja tarpeita.

Myös 1944-1953 syntyneet voivat vastata kyselyyn. Tulostettuja lomakkeita löytyy Järvelätalosta, kunnanvirastolta ja seurakuntakeskuksesta. Näissä paikoissa on myös palautuslaatikot. Kyselylomakkeen voi halutessaan tulostaa tästä.

Lisätietoja: Saija Kelahaara, senioriohjaaja, 044 770 2232