Valitse sivu

Ilmoittaudu 3.10. mennessä

energiaKeskiviikkona 10.10.2018 klo 18.00–19.30
Lahden Keilahalli, Launeenkatu 5, 15100 Lahti

Viksua virtaa -tilaisuus tarjoaa tietoa kodin energiankulutuksen seurantaan, energiankulutuksen pienentämiseen ja kulutuksen siirtämiseen mahdollisimman edulliseen aikaan. Tilaisuudessa käydään läpi monipuolisesti kodin energiankulutusta ja mahdollisia säästökohteita, kuten kysyntäjousto – mitä se tarkoittaa ja miten sitä voi hyödyntää sähkönkulutuksen pienentämisessä. Lisäksi tietoa saa taloautomaatiosta sekä uusista energiaratkaisuista; matkalla kohti energiaomavaraisuutta.

Ilmoittautuminen ennakkoon 3.10. mennessä osoitteeseen johanna.snell(a)lahti.fi kahvitarjoilun mitoitusta varten.

Tilaisuuden järjestää Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke yhteistyössä Lahti Energian kanssa Energiansäästöviikolla. Asiantuntijoina toimivat Juha-Pekka Moisio Lahti Energialta sekä Jani Soininen ABB Oy:ltä.

Lisätietoja
Johanna Snell
energianeuvoja
Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke
Lahden kaupunki
p. 044 482 6224 johanna.snell(a)lahti.fi

Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke tarjoaa kuluttajille suunnattua energianeuvontaa sen toiminta-alueella Lahdessa, Hollolassa, Orimattilassa ja Kärkölässä. Energianeuvonnan painopiste on kotitalouksien järkevässä energiankäytössä ja asumisen energiatehokkuuden lisäämisessä sekä ympäristön kannalta järkevien lämmitysratkaisujen suosimisessa. Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat Lahden kaupungin sekä Hollolan ja Kärkölän kuntien lisäksi Lahti Energia ja Kymenlaakson Sähkö.