Valitse sivu

Ilmoittaudu 9.10. mennessä!

palapeliMistä keinot vauhdittaa yritystoimintaasi?

Puustia Pisnekseen ja uutta virtaa liiketoimintaan

ti 16.10.2018 klo 8.30 – 17.30
Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Puustia pisnekseen -päivä on tarkoitettu päijäthämäläisille yrityksille, jotka haluavat uutta virtaa toimintaansa: uusia toimintaideoita ja yhteistyöverkostoja sekä tietoa kehittämiseen saatavilla olevasta rahoituksesta.

Päivän aloittaa vauhdikkaasti Doerzin Tomi Virtanen kertomalla joukkorahoituksesta. Team Finlandin Matti Nykänen jatkaa yrityksen kasvulla ja kansainvälistymisellä ja Hämeen Kauppakamarin Jussi Eerikäinen kertoo hallitustyöskentelystä.

Lounaan jälkeen siirrytään työpajoihin sparraamaan omaa liiketoimintaa ja verkostoitumaan.

Ei osallistumismaksua, lounas omalla kustannuksella.

Ilmoittautumiset 9.10. mennessä tästä.

Tervetuloa!

Työpajoissa aiheina

  • Digitalisaatio
  • Sähköinen markkinointi
  • Joukkorahoitus
  • Hankeneuvola
  • Kansainvälistyminen
  • Yritysryhmähankkeet
  • Energiatehokkuus
  • Palvelumuotoilu
  • Matkailu

Tulosta ohjelma

Päivän toteuttavat yhteistyössä Hyvällä yhteistyöllä menestyviä yrityksiä Hämeeseen HYMY -hanke, Etpähä ry, Hämeen ELY-keskus, Hämeen Kauppakamari, Lahden ammattikorkeakoulu, Lahden Seudun Kehitys Ladec Oy, Päijänne Leader, Suomen metsäkeskus, TE-toimisto ja ProAgria Etelä-Suomi. Lisäksi mukana yhteistyössä Päijät-Hämeen alueen kunnat.

Lisätietoa:
Maija Pitkonen, maija.pitkonen(a)proagria.fi, 0400 461 707
Karita Alén, karita.alen(a)proagria.fi, 0400 461 708

www.proagria.fi/hymy