Valitse sivu

Kunta kutsuu lomalaiset kuntoilemaan

urheiluvälineetKuntalaisten toiveiden mukaisesti kunta on järjestänyt yhteistyössä Kärkölän kisaveikkojen kanssa mahdollisuuden lainata urheilutalolta yleisurheiluvälineitä urheilukentällä tapahtuvaan harjoitteluun, kunnon kohottamiseen ja lajien opetteluun. Olemme tehneet myös parhaamme, että sää suosisi harjoittelua!

Kunnan kesäpestiläiset päivystävät seuraavina aikoina urheilutalolla:

ma 9.7. – pe 13.7.2018 klo 9:00 – 15:30

ma 23.7. – pe 10.8.2018 klo 9:00 – 15:30

Jokainen lainaaja huolehtii välineiden asianmukaisesta käytöstä ja palauttaa ne urheilutalon välinevarastoon käytön jälkeen oikealle paikalle ja tarvittaessa puhdistettuna.

Pyydämme noudattamaan erityistä varovaisuutta. Varaamme myös mahdollisuuden arvioida voiko välinettä antaa pienimmille lapsille ilman huoltajan valvontaa. Kunnalla ei ole mahdollisuutta järjestää lajien opastusta, mutta aktiiviset kuntalaiset ja seurat voivat omatoimisesti tulla ohjaamaan lapsia ja nuoria lajikokeiluihin.

Tsemppiä kesätreenailuun!