Valitse sivu

Työpajat maaseutumatkailu- ja palveluyrittäjille

Kehitä palveluitasi asiakaslähtöisesti, paranna yrityksesi asiakaskokemusta ja opi palvelumuotoilun menetelmiä!

työpajaPALMA-Palvelumuotoilulla uutta liiketoimintaa maaseudulle -hankkeessa maaseudun matkailu- ja palvelualan yritykset pääsevät kasvattamaan ymmärrystä palvelumuotoilusta ja digitaalisesta markkinoinnista. Hankkeessa järjestetään työpajoja ja ammattimatkoja kiinnostaviin kohteisiin.

Teemoina työpajoissa ovat mm. tulevaisuuden kuluttajatrendit, asiakaskokemus ja -ymmärrys, tuotteistaminen (mm. maisema- ja ruokapalvelut) ja digitaalinen markkinointi.

Ensimmäinen työpaja järjestetään 18.9. klo 9-16 Lehmonkärjessä Asikkalassa. Käymme päivän aikana läpi maaseutumatkailun asiakasprofiileja, asiakaspolkuja sekä asiakkaiden päätöksiin vaikuttavia tekijöitä. Pohdimme myös maaseutumatkailun tulevaisuutta sekä yleisesti, että juuri sinun yrityksesi näkökulmasta.

Työpajan tavoitteena on, että jokainen osallistuja ymmärtää, mitkä asiat ovat juuri sille omalle asiakkaalle tärkeitä ja miten kuluttajakäyttäytymisen trendit vaikuttavat tulevaisuudessa maaseutumatkailuun.

Työpaja on maksuton. Työpajaan mahtuu mukaan 30 nopeinta.

Ilmoittaudu tästä.

Tilaisuuden ohjelma

Seuraava työpaja järjestetään 19.11 Hahkialan kartanossa Hauholla, jolloin teemana on olemassa olevien palveluiden kehittäminen ja uusien ideointi.

PALMA-hankkeessa on mukana kokeneita referenssiyrityksiä sekä kehittyviä maaseudun palveluyrityksiä Päijät- ja Kanta-Hämeestä. Referenssiyritykset (Iloranta, Hahkialan kartano, Lehmonkärki ja Forlake) toimivat esimerkkeinä palvelumuotoilun hyödyntämisestä palvelukonseptien kehittämisessä. Tärkeää on hyvien käytäntöjen jakaminen ja toisilta oppiminen. Mukana olevat yritykset pääsevät verkostoitumaan ja ideoimaan uutta liiketoimintaa sekä saavat edellytyksiä yhteistyön syventämiseen.

Hanketta toteuttavat yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) ja ProAgria Etelä-Suomi. Hanke on Euroopan maaseuturahaston rahoittama ja se toteutetaan ajalla 1.1.2018-31.12.2019.

Lisätietoja:

http://www.lamk.fi/palma

https://etela-suomi.proagria.fi/hankkeet/palma-9769

Projektipäällikkö LAMK:
Kati Kumpulainen
+ 358 44 708 5032
kati.kumpulainen(a)lamk.fi