Valitse sivu

Opintien koulun ja urheilukentän alue, korttelit 8 ja 8 A sekä VU

asemakaavaAsemakaavaluonnosta on muutettu ehdotusvaiheessa siten että korttelista 8 on poistettu kaksi laajennusvarausta, liikunta-/opiskelutiloille varattua uutta 362 korttelia on laajennettu tenniskentän suuntaan ja Virkatieltä on suunniteltu uusi tieyhteys Opintielle.

Asemakaavamuutosehdotus sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS aineistoineen pidetään MRL 62 § ja MRA 27 § mukaisesti nähtävillä 7.6 -9.7.2018 kunnantalolla ma-pe klo 9-15, kunnan nettisivuilla www.karkola.fi sekä kirjastossa sen aukioloaikoina.

Kuntalaisilla ja muilla osallisilla on mahdollisuus esittää muistutus asemakaavaehdotuksesta sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta OAS 9.7.2018 mennessä.

Muistutukset tulee jättää kirjallisesti osoitteeseen Kärkölän kunta/tekninen lautakunta, Virkatie 1, 16600 Järvelä tai karkolan.kunta(a)karkola.fi.

Lisätietoja: Pertti Sallila 044 770 2225, pertti.sallila(a)karkola.fi