Valitse sivu

Ensimmäinen tilaisuus 7.5.

ideaAvoin kuntalaisraati

Aika: ma 7.5. klo 18-20
Paikka: Opintien koulun ruokasali, Opintie 2

Raadin teema: Yhteistyö ja hyvinvointi

Kärkölässä kokeillaan valtuustoaloitteen pohjalta avointa kuntalaisraatia kuntalaisten osallistumisen aktivoimiseksi sekä kuntalaisdemokratian kehittämiseksi ja tässä tarvitsemme luonnollisesti kuntalaisten panosta. Ensimmäiset kerrat tulevat määrittämään tulevien kuntalaisraatien toimintamallin, joten nyt on hyvä mahdollisuus päästä rakentamaan raameja tulevaisuuden vaikutusmahdollisuuksille. Kuntalaisraateja tullaan järjestämään 2-4 kertaa vuodessa eri puolilla kuntaa.

Ensimmäisen tilaisuuden teemana on yhteistyö ja hyvinvointi. Keskustellaan viestinnästä sekä kuntalaisten osallistamisesta. Mietitään yhdessä ideoita kuntalaisten hyvinvoinnin, palvelujen ja elinympäristön kehittämiseksi.

Ennen tilaisuutta ideoita ja keskustelunaiheita voi toimittaa osoitteeseen karkolan.kunta(a)karkola.fi otsikolla ”Kuntalaisraati” ja ne käsitellään mahdollisuuksien mukaan tilaisuudessa.

Kahvitarjoilu.

Tervetuloa ideoimaan ja vaikuttamaan!

Lisätietoja: Jouni Nieminen, kehitysjohtaja 044 770 2206, jouni.nieminen(a)karkola.fi