Valitse sivu

Yleisten kirjastojen käyttäjäkysely 2018

kirjatVastaa ja voita lahjakortti kirjakauppaan!

Koko Suomessa toteutetaan yleisten kirjastojen asiakkaille kysely, jossa pyydetään arvioimaan omaa kirjastoa. Kyselyn vastauksia käytetään arvioitaessa kirjastopalvelujen toteutumista ympäri maan sekä kehitettäessä kirjaston toimintaa omassa kunnassasi ja koko maassa.

Yleisen kyselyn vuoksi Kärkölässä ei tänä vuonna järjestetä omaa kirjastokyselyä, joten on erityisen tärkeää, että kuntalaiset vastaavat kyselyyn. Kyselyn tuloksia ja saatua palautetta hyödynnetään Kärkölän kirjaston kehittämisessä. Vastaamaan pääset tästä.

Voit myös täyttää lomakkeen kirjastossa; Kärkölän kirjasto on taas avoinna normaalisti 22.4. alkaen.

Vastausaika päättyy 6.5. Sähköinen  vastaaminen saattaa loppua jo aiemmin kiintiön täytyttyä, mutta kirjastojen lomakkeet ovat käytössä määräajan loppuun asti.

Kyselyn järjestäjä arpoo kaikkien vastanneiden kesken 6 lahjakorttia kirjakauppaan. Osallistuthan kyselyyn, mielipiteesi on tärkeä!


Yleisten kirjastojen valtakunnallisen käyttäjäkyselyn järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, aluehallintovirasto ja yleiset kirjastot. Käytännön toteutuksesta vastaa Taloustutkimus Oy.