Valitse sivu

tiivistelmä päätöksistä

  • allekirjoitusPäätettiin pitää kokouksia useammin ja tiedottaa päätökset tiivistelmän muodossa.
  • Vuokkoharjun koulun lisätutkimukset: Päätettiin ottaa materiaalinäytteitä päiväkodin käytössä olevista tiloista, jotka ovat vanhan koulun puolella, ei uusia käyttörajoitussuosituksia.
  • Väistötilojen tilanne: Päätettiin parantaa huonoa ilmanvaihtoa poistamalla kanavista virtausta estävät ritilät. Homekoiraa käytetään kahdessa jouluna vaihdetussa wc-modulissa. Ei uusia käyttörajoitussuosituksia.
  • Opintien koulun tilanne: Todettiin että A-osasta on tilattu lisätutkimuksia ulkoseinien materiaaleista. A-osan urheilutalon puoleinen ulkoseinän eriste korjataan desinfioimalla, koska pitoisuus oli matala. Teknisen työn luokan tehosiivous ja yläpölyjen poisto tehdään 4 kertaa vuodessa. Liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjille tehdään oirekartoituskysely ja jatkotoimista päätetään niiden valmistuttua.
  • Henkilökunnalle tehty oirekartoituskysely käsitellään huhti-toukokuussa.

Pertti Sallila