Valitse sivu

tukihenkilöitä ja -perheitä lapsille ja nuorille

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä hakee vapaaehtoisia tukihenkilöitä ja tukiperheitä lapsille ja nuorille.

Tukea annetaan lapselle tai nuorelle, jonka uskotaan hyötyvän perheen ulkopuolisen aikuisen antamasta ajasta ja huomiosta. Lapset tarvitsevat luotettavan ja turvallisen perheen tai aikuisen, joka kuuntelee ja keskittyy lapsen läsnäoloon. Tukihenkilö tapaa lasta 2-4 kertaa kuukaudessa kodin ulkopuolella esimerkiksi harrastamassa jotain yhdessä tai ulkoilemassa. Tukiperhe ottaa lapsen tai lapset luokseen yökylään n. kerran kuukaudessa viikonlopuksi. Toiminnasta maksetaan korvausta.

Tukiperheeksi tai -henkilöksi voivat hakeutua täysi-ikäiset henkilöt, joiden oma elämäntilanne on tasapainossa ja joilla on mahdollisuus sitoutua toimintaan. Seuraava 16 tunnin mittainen koulutus järjestetään marraskuussa. Koulutuspäivät ovat tiistai-iltana 14.11, lauantaina 18.11, sunnuntaina 19.11 ja keskiviikko iltana 22.11. Koulutus on ilmainen ja kaikki hakijat haastatellaan ennen koulutuksen alkua.

Kiinnostuitko? Haku on käynnissä, ota yhteyttä ja sovi haastattelu!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Maija Liesegang, sosiaaliohjaaja
maija.liesegang(a)phhyky.fi, 050 3987670

Päijät-Hämeen suurin sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja ja työnantaja. Intohimona hyvinvointi. Potilaan ja asiakkaan etu edellä www.phhyky.fi