Valitse sivu

Kärkölä 150 – kympistä kymppiin

150-vuotias Kärkölän kunta juhlii kunnanviraston ympäristössä (Virkatie) 26.8. klo 10–22. Tapahtuma aiheuttaa tilapäisiä muutoksia liikenteeseen ja pysäköintiin alueella.

Virkatie suljetaan 26.8.2017 läpiajolta sekä kokonaan moottoriajoneuvoliikenteeltä välillä Virkatie 1-5 klo 5.30–24.00 väliseksi ajaksi. Kulku asuinkiinteistöjen pihaan on sallittua. Pysäköinti on kielletty Virkatiellä välillä Kuusitie – Hähkäniementie sekä kunnan kiinteistöjen pihoilla ja pysäköintialueilla 26.8. klo 5.30 alkaen. Alueelle toimitetaan siirtokehotukset ja asiamukaiset liikennemerkit ja alueen asukkaita on tiedotettu asiasta.

Liikeenteenohjaussuunnitelma

Tapahtuma-alueelta kuuluu 26.8. lähiympäristöön rakentamisääniä klo 7 alkaen sekä tapahtuma- ja yleisöääniä klo 9-22. Äänentoistolaitteita käytetään klo 9-22. Virkatie 5 kohdalle tuodaan siirrettävä esiintymislava, jolla esitetään päivän aikana livemusiikkia, esiintymissuunta on etelä. Äänentoistolaitteet optimoidaan ja suunnataan kuulumaan tapahtuma-alueelle.

Tapahtuma alkaa Sammalistontieltä klo 9.45 lähtevällä paraatilla. Paraati kulkee reitillä Sammalistontie – Järveläntie (295)- Hähkäniementie – Virkatie. Paraati saapuu Virkatielle n. 10.15. Paraati kulkee ajoväylällä ja se aiheuttaa hetkellisesti muutoksia tieliikenteeseen. ELY-keskus on hyväksynyt paraatin liikenteenohjaussuunnitelman ja paikalla on liikenteenohjaajia turvaamassa liikennettä.

Tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Alueella liikkuu päivän aikana paljon jalankulkijoita ja huoltoliikennettä, joten toivomme malttia ja varovaisuutta kaikilta tielläliikkujilta. Kehotamme myös mahdollisuuksien mukaan jättämään auton kotiin, sillä pysäköintitilaa on rajoitetusti.

Aluekartta

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi juhlimaan 150-vuotiasta Kärkölää! Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja ikärajaton.