Valitse sivu

Ilmoittautumiset 20.8. mennessä

Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy (PHJ) järjestää maksuttoman, kaikille avoimen kompostointikurssin 29.8. klo 18.00-20.00 Kärkölän kunnanvirastolla, Virkatie 1.

Kompostoitaessa ruuantähteet omassa kompostorissa, saadaan jätteet käsiteltyä niiden syntypaikalla ja vaivan palkaksi saadaan ravinteikasta multaa puutarhaan. Kun ruuantähteet eivät päädy sekajäteastiaan, voidaan sekajäteastian tyhjennysväliä pidentää ja näin pienentää jätemaksuja.

Kompostointikurssilla on tarjolla käytännönläheistä opastusta ruokajätteen ja puutarhajätteen kompostointiin; miten komposti perustetaan, miten sitä hoidetaan sekä ratkotaan kompostoinnin tyypillisiä ongelmakohtia. Kurssit sopivat kaikille kompostoinnista kiinnostuneille, erityisesti aloitteleville kompostoijille.

Tule sinäkin kuulemaan, että kompostointi on oikeasti ihan iisi juttu. Ilmoittaudu tästä Kärkölän kompostointikurssille 20.8. mennessä.