Valitse sivu

Huovilan puisto – Suomi 100

istuttajatHuovilan puistoon istutettiin Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi kolme Tulevaisuuden kuusta kansallisena istutuspäivänä eli perjantaina 12.5. klo 10. Sää oli hieman viileä ja tuulinen, lunta ei kuitenkaan satanut ja aurinkokin ilahdutti paisteellaan. Kirpakasta säästä huolimatta puistoon kokoontui parikymmenpäinen joukko todistamaan istutusseremonioita.

Tuija Nummela toimi seremoniamestarina ja kertoi yleisölle aiheesta. Kärkölän Yhtenäiskoulun nimissä istutettiin kaksi taimea oppilaskunnan hallitusten jäsenten toimesta. Vuokkoharjun toimipistettä edusti Miika Louhivaara ja Opintietä Neea Santala. MTK-Kärkölän 100 v. -juhlakuusen istutti puheenjohtaja Aapo Ylä-Sulkava.

Tulevaisuuden kuusi -kyltit eivät vielä ole paikoillaan, ne tullaan kiinnittämään kuusien keskelle tuotavaan kivipaasiin.

Huovilaan on istutettu myös itsenäisen Suomen 50-vuotisjuhlavuoden Kotikuusi vuonna 1967. Kotikuusi kasvaa Kotiseutumuseorakennuksen päädyssä.

Kuvassa: Miika Louhivaara (vas), Neea Santala ja Aapo Ylä-Sulkava