Valitse sivu

Uusien kuntoliikuntalaitteiden sijoittaminen

karttaKukonmäen kuntoradan läheisyyteen on päätetty asentaa kuntoliikuntalaitteita. Hankkeeseen on haettu paikallisen Leader-toimintaryhmä Etpähä ry:n kautta EU-osarahoitteista maaseudun kehittämishanketukea ja tuki on myönnetty. Toimittaja on valittu ja laitteiden toimituskin on jo alkanut. Kunhan maa sulaa kunnolla, alkaa laitteiden asennus.

Saman aikaan asennetaan myös senioripuiston laitteet. Senioripuiston sijainniksi on päätetty S-Marketin ja Erkkilän vanhustentalojen välinen alue.

Kuntopuiston sijaintiin pyydämme kuntalaisten mielipidettä, sijoituspaikkavaihtoehtoja on kolme. Facebook-kyselyyn pääset vastaamaan Kärkölässä tapahtuu -ryhmässä. Voit vaihtoehtoisesti vastata kyselyyn myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen petra.nevalainen(a)karkola.fi Vastausaikaa on 27.4.2017 saakka.

Klikkaamalla karttaa näet sen suurempana.