Valitse sivu

Sitovat ilmoittautumiset 29.3. mennessä

uimariUintiryhmä on helppo ja mukava tapa oppia uimataito, niin lapsen kuin aikuisenkin.

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa perjantaisin, joten harjoittelun tahti ei käy liian tiiviiksi. Kertoja on yhdeksän (9). Kun vedessä on hauskaa ja mukavaa, uimataito kasvaa kuin huomaamatta.

  • Alkeis1 klo 17.00–18.15, ryhmäkoko 10 hlö
  • Alkeis2 klo 18.30–19.45, ryhmäkoko 10 hlö
  • Aikuisten uintitekniikka klo 20.00–21.00, ryhmäkoko 15 hlö
  • Pitkäperjantaina 14.4. ei ole uintia.

HINNAT

  • Alkeis1 ja Alkeis2: 60 €/hlö/9 krt, sisältää uimahallimaksun.
  • Aikuisten tekniikkakurssi: 80 €/hlö/9 krt, sisältää uimahallimaksun.
  • Hintoihin lisätään alv 10 % .

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset ke 29.3. mennessä:
Tmi Hanna Kopra, koprahanna(a)gmail.com tai 040 679 2477.


Alkeis1 on tarkoitettu n. 4-7 -vuotiaille lapsille, jotka eivät vielä osaa uida. Ryhmä etenee leikinomaisesti lasten ehdoilla uinnin alkeisopetussuunnitelman mukaisesti ja antaa perusvalmiudet uimaan oppimiselle. Tavoitteena on pinnalla pysyminen, veteen totuttautuminen, uinnin alkeiden kuten sukeltamisen, liukumisen, kellunnan ja oikean uintiasennon oivaltaminen päin- ja selin asennossa. Ohjaaja huolehtii lapsista ennen ja jälkeen uimakoulun myös peseytymistiloissa. Ryhmän kesto on 75 min, josta uintiaikaa n. 45min.

Alkeis2 on tarkoitettu n.5-7-vuotiaille lapsille, jotka osaavat jo sukeltaa, liukua ja kellua päin-, tai selinasennossa. Tavoitteena on pinnalla pysymisajan pidentäminen sekä myyrä- ja alkeisselkäuinnin oppiminen. Tavoitteena 10 m uimataito. Ohjaaja huolehtii lapsista ryhmää ennen ja jälkeen myös peseytymistiloissa. Ryhmän kesto on 75 min, josta uintiaikaa n. 45 min.

Aikuisten uintitekniikkakurssi on tarkoitettu aikuisille, joiden uintitaito on vähintään 50 m. Kurssilla uintitekniikasta hiotaan mahdollisimman sujuva ja tehokas, harjoitellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin osa-alueita yhdistäen ne sujuvaksi kokonaissuoritukseksi. Tavoitteena on oppia uinnin perustekniikoita ja käännöksiä, joita voi harjoitella itsenäisesti kurssin jälkeen. Ryhmän uintiaika on 60 min.