Valitse sivu

Ilmoita tapahtumasi mukaan!

Yhdistysillassa 2.2. keskusteltiin ajatuksesta toteuttaa joka päivälle tapahtuma Kärry-päivästä Valon ja musiikin iltaan eli 26.8.-29.9. Kun useampi yhdistys, yritys ja yksityishenkilö lähtee mukaan, ei yhdelle toimijalle osu liian montaa tapahtumaa järjestettäväksi. Tapahtumalla tarkoitetaan myös jo olemassa olevia juttuja kuten Kisa-Veikkojen iltarastit jne. Tapahtuma voi olla myös tutustumista yhdistykseen, sauvakävelyä yksin tai kaksin, vierailu paloasemalle jne. Pyörää ei siis tarvitse keksiä uudestaan tai tuottaa suurtapahtumaa.

Erityisen hienoa olisi, jos tapahtumat olisivat ympäri Kärkölää. Esimerkiksi partiolaiset vievät retkelle Perskalliolle, Lappilassa pelataan sulkapalloa ja Marttilassa vaikka kahvakuulaillaan. Samalle päivälle voi tulla useampikin tapahtuma, se on pelkästään positiivista. Periaatteena on, että tapahtuma järjestetään, on osallistujia sitten yksi tai sata.Toiveena on, että kyseessä olisi ilmaistapahtuma, mutta muutaman euron maksu ei varmasti ole ylitsepääsemätön este.

Jos kiinnostuit, niin ota 15.4. mennessä yhteyttä Sari ”Siiri” Liikoseen: sari.liikonen(a)gmail.com tai 040 654 7265.

Ilmoita tapahtumastasi ainakin seuraavat asiat:

  • mitä, missä ja milloin
  • maksuton vai maksullinen
  • vastuuhenkilö ja yhteystiedot

Tapahtumat laitetaan kunnan tapahtumakalenteriin ja niistä tehdään oma jakoesitteensä.