Valitse sivu

urheilugaala2017Kärkölän kunta palkitsi Päijät-Hämeen urheilugaalassa 14.1.2017 Lahden Sibeliustalolla urheilutekopalkinnolla petanqueseura Riemukaari ry:n. Palkinnon vastaanottivat: Satu ja Antti Lehtonen, Mikko Lehti, Jari Eronen ja Jussi Lehti, jotka ovat kuvassa sivistystoimikunnan puheenjohtajan Timo Naapurin (3. vas.) kanssa. Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana.

Riemukaaren saavutukset kaudella 2016:

  • Suomen cup voitto
  • Yleinen SM –sarjan mestaruus
  • Seura-joukkueiden SM-hopea

Tämän lisäksi Suomen cupin voiton johdosta joukkue edusti Suomea kesällä Luxemburgissa Eurooppa cupissa. Omassa seitsemän joukkueen alkulohkossa sijoitus oli kolmas. Finaaliin pääsi kaksi parasta. Seuran pelaaja Antti Lehtonen edusti Suomea MM-kisoissa Madagascarissa.

Onnittelut Riemukaarelle menestyksekkäästä vuodesta!