Valitse sivu

Lähetä näyttelyhakemus 13.3.2017 mennessä

Hämeenlinnan Taiteilijaseura ry ja Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX kutsuvat 15-35 -vuotiaita taiteilijoita osallistumaan HÄMEEN NUORTEN BIENNAALI 2017 -näyttelyyn Galleria ARXissa Hämeenlinnassa (Keinusaarentie 1, 13200 Hämeenlinna) 5.4.-27.4.2017. Näyttely on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa 2017.

Näyttelyhaku on avoin kaikille Kanta- tai Päijät-Hämeen alueella asuville, sieltä kotoisin oleville tai siellä opiskeleville 1982-2002 syntyneille taiteen tekijöille. Teokset voivat edustaa mitä tahansa kuvataiteen lajia. Näyttelyteokset juryttää kuvataiteilija Hannele Tarna. Näyttelyyn haetaan sähköisesti teoskuvien perusteella. Yhdelle näyttelyyn valituista taiteilijoista myönnetään stipendinä yksityisnäyttely Galleria ARXiin keväälle 2018.

HAKUOHJE

Lähetä näyttelyhakemus 13.3.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hmlts.jury(a)gmail.com Hakemuksesta tulee löytyä seuraavat asiat:

  1. Omat tietosi (nimi, syntymävuosi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite).
  2. Teosluettelo, jossa on jokaisesta tarjotusta teoksesta seuraavat tiedot: teosnumero, tekijän nimi, teoksen nimi, valmistumisvuosi, käytetty tekniikka sekä teoksen koko (korkeus x leveys cm, veistoksista ja tilateoksista myös syvyys).
  3. Liitteeksi laadukkaat valokuvat näyttelyyn tarjottavista teoksista (1-5 teosta). Nimeä kuvatiedostot omalla nimelläsi sekä järjestysnumerolla, jonka tulee löytyä myös teosluettelosta. Esim. Matti_Makkonen_1. Videoteokset voi tarvittaessa lähettää myös postitse cd:llä, kysy osoite näyttelysihteeriltä.
  4. Kuittikopio maksetusta jurytysmaksusta (ilman kuittia saapuneet hakemukset hylätään). Jurytysmaksu on 30€ ja se maksetaan Hämeenlinnan Taiteilijaseuran tilille, OP FI7256800040105666, viite 220178.

Teosvalinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 24.3. mennessä.

Näyttelyyn valitut teokset tuodaan Galleria ARXiin lauantaina 1.4.2017 klo 12-16. Teosten on oltava signeerattuja, kuivia ja ripustuskunnossa (ripustuslanka tai muu systeemi, kehykset yms). Liitä mukaan ripustusohje, jos tarpeen. Taiteilija huolehtii itse teoksen esittämisessä mahdollisesti tarvittavista teknisistä laitteista. Apua tarvittaessa ARXin tekniseltä tuottajalta Juuso Suuroselta, juuso.suuronen@hameenlinna.fi, puh. 040 8696469.

Avajaiset järjestetään ti 4.4. Avajaistilaisuudessa julkistetaan myös näyttelystipendin saaja.

Näyttely on avoinna 5.4.-27.4.2017 ma-to 9-19, pe-su suljettu.

Lisätietoja näyttelysihteeri Mari Isotalolta, mariisotalo.art(a)gmail.com