Valitse sivu

Keskustelutilaisuus Järvelän Nuokulla

Hyvä kärköläläinen aikuinen,

nuorisotoimi yhdessä muiden toimijoiden kanssa kutsuu sinut kuntalaisten ja vanhempien aloitteesta järjestettävään avoimeen keskustelutilaisuuteen Järvelän Nuokulle (osoitteeseen Virkatie 5, 16600 Järvelä) 13.10.2016 kello 18-20 välisenä aikana jakamaan näkemyksiä ja mielipiteitä liittyen kärköläläisten nuorten tilanteeseen.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa on käyty keskustelua liittyen muun muassa nuorten harrastusmahdollisuuksiin. Keskustelua on myös käyty nuorten niin sanotusta häiriökäyttäytymisestä. Koska sosiaalinen media on hidas ja monella tavalla vajavainen keskustelualusta, halusimme tarjota kaikille mahdollisuuden tulla paikan päälle Nuokulle keskustelemaan nuoriin liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä siitä, miten voisimme yhdessä edesauttaa lasten ja nuorten hyvinvointia ja viihtyvyyttä Kärkölässä.

Toivotamme kaikki ajatukset ja ideat tervetulleiksi huolimatta siitä, kuka niitä esittää. Uskalla tarttua mahdollisuuteen ja tulla yhdessä työntekijöiden kanssa pohtimaan, keskustelemaan ja osallistumaan.