Valitse sivu

Ilmoittautumiset 16.9. mennessä

Haluatko vapaaehtoiseksi perhekaveriksi sijaisperheelle tai aikuisystäväksi sijoitetulle lapselle?
Tule sijaisperheiden tukihenkilötoiminnan valmennukseen Lahdessa.

Lahden seudullinen perhehoito etsii täysi-ikäisiä, luotettavia ja tasapainoisessa elämäntilanteessa olevia aikuisia, joilla on aikaa ja halua toimia vapaaehtoisena sijaisperheen tai sijaisperheen lapsen arjen tukena ja apuna. Sijaisperheen tukihenkilön apu voi olla vaikkapa leipomista yhdessä perheen kanssa, apua kotiaskareissa, lapsen tai nuoren rinnalla kulkemista aikuisena kaverina tai vaikkapa harrastuskaverina, lepohetken tarjoamista sijaisvanhemmalle, läksyjen lukuapua tai ehkäpä varaisovanhemmuus; sinä ja perhe yhdessä päätätte!

Valmennamme vapaaehtoiset tehtävään. Seuraava tukihenkilövalmennus alkaa 24.9.2016. Valmennukseen voi ilmoittautua 16.9.2016 mennessä puhelimitse Anu Lehtosaarelle 044 716 1099 tai anu.lehtosaari(a)lahti.fi.

Lisätietoa valmennuksesta löydät Facebookin tapahtumastamme.