Valitse sivu

vastaa ja vaikuta!

Kyselyn tarkoitus on kerätä tietoa kuntalaisten liikuntatottumuksista sekä tyytyväisyydestä ja toiveista kunnan liikuntapalveluihin. Kyselyn yhteydessä toivomme saavamme kehitysehdotuksia kunnan sekä alueellisten liikuntapalveluiden kehittämiseen.

Kaikkien elo-syyskuun aikana kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja, jotka ovat: Lahden MM 2017 kisojen päivälippuja, POLAR-aktiivisuusrannekkeita, Pajulahden seikkailupuiston pääsylippuja sekä Vierumäen sporttipasseja.

Jätä yhteystietosi kyselyn lopussa osallistuaksesi arvontaan. Yhteystietosi käsitellään erillään kyselyn vastauksista. Palkinnot arvotaan 30.9.2016, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä.

Vastauksesi on meille tärkeä, kiitos!

Kunnan liikuntapalvelukysely on osa Päijät-Hämeen Terveysliikuntastrategian 2009 – 2020 arviointi- ja päivitysprosessia.

Liikuntapalvelukysely sekä Terveysliikuntastrategian arviointi- ja päivitysprosessi toteutetaan yhteistyössä Päijät-Hämeen liiton, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilun, Haaga-Helia ja Lahden ammattikorkeakoulujen, Päijät-Hämeen kuntien sekä muiden keskeisten sidosryhmien kanssa, maakuntalaisia unohtamatta.