Valitse sivu

Okt-tontin voi ostamisen sijaan myös vuokrata

maisema

Kärkölän kunta myy kaavoitettuja omakotitontteja edulliseen hintaan kunnan keskustaajamasta Järvelästä sekä Lappilan kylästä ja Kirkonkylästä, jotka kumpikin ovat vain muutaman kilometrin etäisyydellä kuntakeskuksesta.

Tonteilla ei ole erillistä hakuaikaa, niitä voi ostaa milloin vain ja tontin voi varata ilman erillistä varausmaksua. Kunnan rakennusvalvonta toimii asiakaslähtöisesti ja tukee jokaista luvanhakijaa unelmakotinsa rakentamisessa.

Kunnan omakotitontin voi myös vuokrata; kolmena ensimmäisenä vuotena vuosivuokra on vain 100 €. Tämän jälkeen vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokratontin voi halutessaan lunastaa itselleen milloin vain.

Tonttien lohkomiskustannukset sekä Kärkölän Veden liittymis- ja rakentamismaksut peritään normaalin hinnaston mukaisina. Liittymis- ja rakentamismaksuihin saa halutessaan jopa kolme vuotta korotonta maksuaikaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Tekninen johtaja Ville Partio 044 770 2226, ville.partio(a)karkola.fi tai kansliapäällikkö Jouni Nieminen 044 770 2206, jouni.nieminen(a)karkola.fi tai kunnanvirasto 044 770 2200, karkolan.kunta(a)karkola.fi

Vapaat tontit