Valitse sivu

Lahden seudun liikenne (LSL) myöntää sotaveteraaneille ilmaiset bussimatkat. Sotaveteraanit saavat näyttökortin, jolla on rajaton matkustusoikeus LSL:n järjestämässä liikenteessä koko Päijät-Hämeen alueella.

Näyttökortin voi hakea Lahti-Pisteestä Lahden pääkirjaston aulasta (Kirkkokatu 31, Lahti). Korttia voi hakea myös Kärkölän kunnan asiakaspalvelupisteestä, jolloin kortti toimitetaan postitse. Näyttökortti on voimassa vuoden kerrallaan.

Hakijan tulee todistaa kuvallisella Kela-kortilla (takana R- tai M-tunnus), sotilaspassilla tai muulla luotettavalla tavalla olevansa suomalainen sotaveteraani. Ilmaisiin bussimatkoihin ovat oikeutettuja myös ne, jotka ovat lain 1039/97 mukaan oikeutettuja Valtiokonttorin kuntoutukseen ja joilla on Sota-arkiston tai Valtiokonttorin myöntämä todistus palveluksestaan vuosina 1939–1945 tai sen jälkeen erikseen määritellyissä sotiin liittyvissä tehtävissä.

Hakulomake