Valitse sivu

Suomen laajin taksin tilaussovellus käytössä nyt myös Kärkölässä.

Valopilkku jatkaa Suomen valloittamista Lahden ja Päijät-Hämeen seudulle. Sovellus on avautunut tänään Lahdessa, Hollolassa, Heinolassa, Nastolassa, Orimattilassa, Asikkalassa ja Kärkölässä. Sovelluksen avautumista juhlitaan Taksipäivillä Lahden torilla lauantaina 29.8. klo 9-14.

Asiakkaille ilmainen, nopea ja näppärä Valopilkku toimii jo 80 paikkakunnalla ympäri Suomen noin 4000 taksin voimin. Sovellus on noussut maamme laajimmaksi ja suurimmaksi vain neljässä kuukaudessa.

Sovellus on kerännyt myös jatkuvasti hyvää palautetta asiakkailta helppokäyttöisyydestä, toimivuudesta, ilmaisuudesta ja kotimaisuudesta. Valopilkusta julkaistaan syys-talvella 2015 entistä monipuolisempi ja toiminnallisempi versio Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n toimesta. Sovelluksen kehitystyö tapahtuu asiakaslähtöisessä vuorovaikutuksessa.

Älypuhelinsovellus on Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n ja järjestäytyneen taksialan tilausvälitysyhtiöiden yhteinen ponnistus. Sovelluksen toteutuksesta vastaavat kotimaiset startup-yritykset Taiste Oy ja Blind Angle Software.

Sovellus täydentää entisestään taksin tilaustapavalikoimaa: taksin voi tilata edelleen puhelimitse, tekstiviestitse, taksiasemalta, tolpalta tai niin sanotusti lennosta.

Lisätiedot: Taksiliiton osastopäällikkö Jouni Mutanen, jouni.mutanen@taksiliitto.fi, p. 040 860 7669, Lahden Aluetaksi Oy:n toimitusjohtaja Jouni Salakka, p. 0500 432 313, jouni.salakka@lahdenaluetaksi.fi.

Taksiliiton Yrityspalvelu Oy