Valitse sivu

Vastaa ja vaikuta!

Liikennevirasto kehittää yhdessä Kärkölän ja Hausjärven kunnan kanssa Järvelän ja Oitin asemanseutuja yhteistyössä paikallisten asukkaiden, yritysten ja sidosryhmien kanssa.Tavoitteena ovat paremmat palvelut asemanseudulla junamatkustajille tai saattajille. Uusia työskentelymenetelmiä kokeillaan Riihimäki-Lahti-radalla. Kärkölän ja Hausjärven kuntien kanssa sovitut kaksi asemaa ovat Oitti ja Järvelä.

Toivomme teidän osallistuvan Järvelän asemaseudun kehittämiseen vastaamalla työn aluksi järjestettävään kyselyyn.

Kyselyyn toivotaan vastauksia Kärkölän kunnan asukkailta, yrityksiltä, kunnan alueella työskenteleviltä tai opiskelevilta ja kaikilta Järvelän asemaa käyttäviltä junamatkustajilta.

Kysely on avoinna 10.–25.11.2015. Toivomme teidän jakavan kyselylinkkiä vapaasti kaikille Järvelän aseman seudun kehittämisestä kiinnostuneille.

Kyselyn tulokset ovat pohjamateriaalina marras-joulukuussa kunnissa järjestettävissä työpajoissa. Järvelässä ja Oitissa järjestetään asukkaiden ja sidosryhmien kanssa työpaja aseman seudun kehittämisestä. Järvelän työpaja pidetään Kärkölän kunnantalolla maanantaina 30.11.2015 klo 17.00 – 18.30.  Kahvitarjoilu ennen työpajaa klo 16.30 alkaen.

Lisätietoja työstä antavat Kärkölässä kunnanjohtaja Seppo Huldén, seppo.hulden@karkola.fi ja kunnaninsinööri Pertti Sallila, pertti.sallila@karkola.fi.

Liikennevirastosta yhteyshenkilönä on henkilöliikenneasiantuntija Arja Aalto puh. 0295 34 3960 arja.aalto@liikennevirasto.fi. Liikennevirasto vastaa työn konsulttina kyselyyn ja menetelmiin liittyvistä asioista.