Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhdistysilta

7.3.2019 18:00 - 20:00

Kärkölän kunnanviraston valtuustosali, Virkatie 1

Kunta tukee yleishyödyllisten yhdistysten toimintaa vuosittain. Vuoden 2019 talousarviossa tähän on varattu 19.000 euroa. Kolmannen sektorin toimijat ovat tärkeä yhteistyökumppani kunnalle. Nämä toimijat järjestävät kuntalaisille pääasiassa vapaa-ajan palveluja, mihin toimintaan kunnalla ei ole omaa palkattua henkilöstöä. Kiristynyt taloustilanne edellyttää entistä tiiviimpää kumppanuutta kunnan ja yhdistysten välillä. Avustusten jaossa kiinnitetään aiempaa enemmän huomiota siihen, kuinka avustettava toiminta tukee kunnan strategiaa ja tavoitteita. Tavoitteina ovat kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä syrjäytymisen ehkäisy ja yhteisöllisyyden lisääminen.

Kunnan hallintosääntöön perustuen sivistys- ja hyvinvointilautakunta päättää toimialaansa kuuluvien avustusten jakamisesta. Lautakunta on kokouksessaan 21.2. hyväksynyt päivitetyn hakulomakkeen. Yhdistysavustusten hakuaika alkaa 27.2. ja päättyy 29.3.2019 klo 15 mennessä.

Lisätiedot ja hakulomake

Tiedottaakseen muuttuneesta hakulomakkeesta sekä avustusten jaon periaatteista sivistys- ja hyvinvointilautakunta kutsuu yhdistykset yhteiseen yhdistysiltaan. Tervetuloa!

Sivistys- ja hyvinvointilautakunta

Tiedot

Päivämäärä:
7.3.2019
Aika:
18:00 - 20:00