Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suuret klassikot soolokitaralla -konsertti

3 huhtikuun 18:00 - 19:00

10€

Mainetta Suomessa ja maailmalla niittänyt Tomi Paldanius soittaa klassikkohittejä menneiltä vuosikymmeniltä. Repertuaariin kuuluu muun muassa Queenin, Santanan, Sibeliuksen ja Ennio Morriconen klassikoita. Luvassa mm. Lapin Kesä, Finlandia, Myrskyluodon Maija, Bohemian Rhapsody ja Samba Pa Ti.

”Fingerstyle-kitaroinnin mestari Tomi Paldanius näytti, mistä osaava soittaminen on tehty…” Näin kirjoitti Salon Seudun sanomien kulttuuritoimitus monien muiden lehdistöarvioiden tapaan. Tomi Paldaniuksen omintakeinen tyyli on valloittanut monien sydämet ympäri Suomen ja maailman. Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Liput 10 € ovelta tai ennakkovarauslomakkeella osoitteessa www.tomipaldanius.com

Kevään 2024 uutuutena Suomiklassikot soolokitaralla 2 -levy joka sisältää soolokitarasovitukset mm. klassikoista Kolmatta linjaa, Hopeinen Kuu, Surujen Kitara ja Tahroja Paperilla. Varaa liput 10 € ennakkovarauslomakkeella osoitteessa www.tomipaldanius.com (ennakkovaraus ei edellytä ennakkomaksua ja aikaa menee alle minuutti).

Tiedot

Päivämäärä:
3 huhtikuun
Aika:
18:00 - 19:00
Hinta:
10€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.tomipaldanius.com

Järjestäjä

Dotime
Puhelin
+358414986563
Sähköposti
tomi.paldanius@gmail.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kärkölän Yhtenäiskoulu
Pormestarinkuja 1
Järvelä, 16600
+ Google Map