Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Roinaralli-keräyskierros Kärkölässä

23 toukokuun 16:00 - 20:00

Roinaralli ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vaarallisia jätteitä, metalliromua ja sähkölaitteita. Roinaralli kiertää kaikissa toimialueen kunnissa vuosittain touko-kesäkuussa.

TORSTAI 23.5. KÄRKÖLÄ
16.00 – 16.30 Lappila, Lappilinnantie 3, Lappilinna
17.00 – 17.30 Marttila, Marttilantie 161, Marttilan Majakka
18.00 – 18.30 Kirkonkylä, Kirkkotie 7, kirkon p-alue
19.00 – 19.45 Järvelä, Peltotie 2, RTV Järvelä

Salpakierto Oy:n järjestämä Roinaralli-keräyskierros on suunnattu etenkin toimialueen asukkaille, joiden ei ole mahdollista kuljettaa jätteitään lajitteluasemalle. Roinarallin keräysautoihin voi tuoda maksutta kotitalouksien pienet erät (50 kg tai 50 l) vaarallisia jätteitä, isot ja pienet metallijätteet sekä kaikenkokoiset kodin sähkölaitteet.

Muistathan, että lajitteluasemilla otetaan ympäri vuoden kotitalouksilta maksutta vastaan vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja metalliromua.

Keräyspisteellä asiointiin kannattaa varata hyvin aikaa, sillä pisteellä asioivia palvellaan asiakas- ja työturvallisuuden vuoksi asiakas kerrallaan. Omaa vuoroa voi kuitenkin odotella rauhassa, sillä jätteiden vastaanottoautot ovat koko ilmoitetun ajan paikalla, eivätkä ne poistu ennen kuin kaikkia asiakkaita on palveltu. Mitään jätteitä ei saa jättää etukäteen keräyspaikalle, vaan ne on itse luovutettava kuljettajalle.

Roinarallin tarkemman aikataulun pysähdyspaikkoineen ja vastaanotto- ja toimintaohjeineen voi tarkistaa joka kotiin jaetusta Lokki-kalenterista tai osoitteesta salpakierto.fi/roinaralli

Kotitalouksien vaarallisia jätteitä ovat mm. maalit, liimat, lakat, puunsuoja-aineet, liuottimet, öljynsuodattimet, öljyt, jäähdytin-, kytkin- ja jarrunesteet, voimakkaat puhdistusaineet, torjunta-aineet, paristot, akut, loisteputket ja energiansäästölamput. Vaaralliset jätteet tulee palauttaa aina alkuperäisissä pakkauksissaan, jos mahdollista.

Roinaralliin ei voi tuoda ilotulitteita, patruunoita tai räjähtäviä aineita, kaasupulloja, yli puolen kilon painoisia litiumakkuja, kestopuujätettä, lääkejätteitä tai yritysten vaarallisia jätteitä.

Metallinkeräysautoon voi tuoda maksutta kodin isot ja pienet metallijätteet, esim. polkupyörät, kaasu- ja hiiligrillit, kattopellit, tikkaat, pakoputket, moottorit, vanteet, kattilat, pannut ja tyhjät maalipurkit.

Sähkölaitteiden keräysautoon otetaan maksutta vastaan kaikenkokoiset kodin sähkölaitteet, esim. kylmälaitteet, hellat, pesukoneet, televisiot, tietokoneet, kahvinkeittimet, valaisimet jne.

Tiedot

Päivämäärä:
23 toukokuun
Aika:
16:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://salpakierto.fi/jatteen-vastaanotto/roinaralli/

Järjestäjä

Salpakierto Oy
Puhelin
03 871 1710
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto