Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Päivä paloasemalla -tapahtuma

26.11.2022 11:00 - 14:00

Päivä Paloasemalla -tapahtuma järjestetään Päijät-Hämeessä tänä vuonna 17 pelastusasemalla ja tapahtumiin odotetaan tuhansia kävijöitä. Tulipalot aiheuttavat vuosittain merkittäviä omaisuus- ja henkilövahinkoja, vaikka tulipalojen ennaltaehkäisy on helppoa. Päivä paloasemalla -tapahtumien ja 26.11.-1.12.2022 vietettävän valtakunnallisen paloturvallisuusviikon tavoitteena on parantaa kotien paloturvallisuutta ja kansalaisten toimintakykyä onnettomuustilanteissa.

Päivä Paloasemalla -tapahtumissa 26. marraskuuta on mahdollisuus oppia tärkeitä turvallisuusasioita, kysyä paloturvallisuudesta ja tutustua pelastustoimeen sekä sopimuspalokuntatoimintaan harrastuksena. Myös lapsille ja nuorille järjestetään omaa ohjelmaa.

Tapahtuma järjestetään Artjärven paloasemalla, Asikkalan paloasemalla, Hartolan paloasemalla, Heinolan pelastusasemalla, Hollolan pelastusasemalla, Hakosilta-Nostavan paloasemalla Hollolassa, Hämeenkosken paloasemalla, Iitin paloasemalla, Kärkölän paloasemalla, Lahdessa Paavolan pelastusasemalla (ei pysäköintimahdollisuutta) sekä Ahtialan, Renkomäen, Harjunalustan ja Lahden VPK:n asemilla, Orimattilan pelastusasemalla, Padasjoen paloasemalla ja Sysmän pelastusasemalla.

Katso aikataulut: https://www.phpela.fi/paiva-paloasemalla-tapahtumat-paijat-hameessa-la-26-11-2022/

Tiedot

Päivämäärä:
26.11.2022
Aika:
11:00 - 14:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Järvelän VPK

Tapahtumapaikka

Järvelän VPK
Hähkäniementie 27
Järvelä, 16600
+ Google Map