Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Markkinavuoropuhelu jätekuljetusten kilpailutuksista

23.3.2022 14:30 - 16:30

Salpakierto Oy käynnisti syyskuussa 2021 jätekuljetusten hankintoja koskevan markkinavuoropuhelun, jonka tavoitteena on ollut kartoittaa markkinoita ja edistää avointa vuorovaikutusta kuljetusyrittäjän ja hankinnan tekijän, Salpakierto Oy:n, välillä. Vuoropuhelun avulla on etsitty hyviä käytäntöjä tulevan hankinnan suunnitteluun ja kilpailutusprosessiin.

Salpakierto Oy kutsuu jätekuljetuksista kiinnostuneita yrityksiä ja yhteenliittymiä jatkamaan kanssaan markkinavuoropuhelua koskien alkavia kuljetushankintoja verkkoseminaariin.

Tilaisuudessa esitellään ja läpikäydään Salpakierron toimialueen jätteenkuljetusten urakkaohjelma ja kilpailutusmateriaalit.

Tilaisuuden ohjelmaan voi tutustua ja tilaisuuteen ilmoittautua osoitteessa salpakierto.fi/jatelakiuudistus/markkinavuoropuhelu.

Kesällä 2021 voimaan astuneen uuden jätelain myötä pakkausjätteiden ja biojätteen lajittelu ja erilliskeräys tulee järjestää kaikissa taajamissa kiinteistöillä, joilla on 5 asuinhuoneistoa tai enemmän. Biojätteen kerääminen laajenee myöhemmin kaikille kiinteistöille yli 10 000 asukkaan taajamissa. Jätealan yritysten liiketoimintamahdollisuudet lisääntyvät, kun jätteitä lajitellaan, kuljetetaan ja kierrätetään entistä enemmän.

Edellä mainittujen erilliskerättävien jätelajien kuljetukset siirtyvät keskitetysti kuntien järjestämiksi porrastetusti heinäkuusta 2023 alkaen. Kilpailutuksen hoitavat kuntien omistamat jäteyhtiöt, kuten Salpakierto Oy.

Tiedot

Päivämäärä:
23.3.2022
Aika:
14:30 - 16:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://salpakierto.fi/jatelakiuudistus/markkinavuoropuhelu/

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

Salpakierto Oy
Puhelin
03 871 1710
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto