Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Eleganssi ja intimiteetti – Ranskalaisen barokkimusiikin konsertti

18 elokuun 14:00 - 15:30

Tervetuloa konserttiin, joka kutsuu sinut matkalle Ranskan aristokratian salonkeihin! Nokkahuilisti Svante Arvedson sekä cembalisti, urkuri Edward Lilley esittävät teoksia tunnetuilta ranskalaisilta barokkisäveltäjiltä kuten Jacques Hotteterre, Jacques Duphly ja Michel Blavet.

Ohjelmat 10 €.

Svante Arvedson on lahtelainen muusikko. Hän on valmistunut Malmön Musiikkikorkeakoulusta ja Kööpenhaminan Kuninkaallisesta Musiikkikonservatoriosta. Viime vuosina hän on konsertoinut ja opettanut pääosin Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Hän on myös opiskellut sinkin soittoa useilla mestarikursseilla Euroopassa.

Kokenut cembalisti ja urkuri Edward Lilleyn juuret ovat englantilaisessa musiikkiperinteessä ja hän on opiskellut Cambridgen Kuninkaallisessa Collegessa. Yliopisto-opintojensa aikana Cambridgessa Lilley työskenteli urkututkijana Churchill Collegessa ja Christ’s Collegessa. Hän on lisäksi nauttinut monipuolisista työtehtävistä cembalistina, continuo-soittajana ja laulajana sekä ohjaten projekteja että itse mukana soittaen.

1600-luvulta peräisin oleva ranskalainen kamarimusiikki tunnetaan sisäänpäin kääntyneestä luonteestaan, teatraalisista sävyistään ja herkistä ilmaisuistaan. Jokainen sävel ja jokainen fraasi muodostavat tunteellisen tarinan, joka imee kuulijan mukaan hienovaraiseen kauneuteen. Konsertissa Arvedson ja Lilley kietovat yleisön ranskalaiseen barokkimusiikkiin ja kuljettavat aristokratian maailmaan. Tule mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
18 elokuun
Aika:
14:00 - 15:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kärkölän kirkko
Kirkkotie 7
Kärkölä, 16610
+ Google Map