Valitse sivu

Kärkölän kunta on toteuttamassa syksyllä 2024 sarjan Kärkölä-kierroksia. Tarkoitus on käydä läpi kaikki kunnan kylät lähialueineen. Kierrokset ovat kaikille avoimia tapahtumia.

Kierrokset toteutetaan kuntalaisten vinkkaamien nähtävyyksien ja historiallisesti mielenkiintoisten kohteiden pohjalta omistajien suostumuksella. Mukaan mahtuu niin luonnon kuin ihmisenkin muovaamat kohteet. Myös yrityksille ja yhteisöille annetaan mahdollisuus olla osana kierroksia.

Kierroksia toteutetaan syksyn aikana viisi, jotka suuntautuvat:

  • Huovilan puistoon
  • Kirkonkylälle
  • Marttilaan
  • Lappilaan
  • Järvelään

Mitä sinä haluaisit omasta kylästäsi näyttää muille? Vastaa kyselyyn: https://zef.fi/s/jaj97c8t/

Vastausaikaa kyselyyn on 9.-29.2.2024 asti.

Mikäli olet yrityksen tai yhteisön edustaja ja voit tarjota mahdollisuuden tulla tutustumaan toimintaanne kierroksen aikana, ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen kirjaamo(a)karkola.fi otsikolla: Kärkölä-kierrokset 2024.