Valitse sivu

Kärkölän tekninen toimi on jäädyttänyt Koskisen areenan viereiseen kaukaloon luistelujään sekä Vuokkoharjun koulun kentälle vapaajään. Jäät ovat tällä hetkellä luistelukunnossa.

Kentän jäädyttäminen kestää ihannekeleillä, eli 5–10 asteen pakkasella, noin viikon. Luistelukenttä säilyy hyvänä niin kauan, kun mittari näyttää miinusta. Heti kun lämpötila nousee nollaan tai plussalle, jää heikkenee. Kentän valot laitetaan päälle, kun kenttä on luistelukunnossa.

Kenttien aurausta ja jäädytystä hoitaa Kärkölän kunnan tekninen toimi sääolojen (lämpötila, sade) mukaan. Ulkojäiden ollessa luistelukunnossa, jäät pyritään auraamaan aamuisin ja huoltoja jäille tehdään tarpeen vaatiessa.

Kentillä luistellaan omalla vastuulla. Kaukalossa mailoilla pelaaminen on sallittu ja luistelukentällä mailoilla pelaaminen on kielletty.

Ulkojäiden tilanteesta tiedotetaan Kärkölän kunnan verkko- ja Facebook-sivuilla. Mukavia luisteluhetkiä!