Valitse sivu

Haluaisitko keskustella luottamuksellisesti perheenne arjesta? Onko sinulla jokin pieni tai suuri huoli liittyen lasten kasvatukseen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen tai omaan jaksamiseesi?

Perheohjaaja on juuri sinua varten!  

Perheohjaus on Kärkölän kunnan tarjoama palvelu lapsiperheille, joissa on esiopetus- tai päiväkoti-ikäisiä lapsia. Perheohjaaja tukee ja vahvistaa vanhemmuutta, auttaa löytämään perheen omia voimavaroja sekä antaa neuvontaa ja ohjausta. Perheohjauksen tavoitteena on lapsen kasvun ja kehityksen edistäminen sekä koko perheen hyvinvoinnin lisääntyminen. 

Perheohjaajan palvelut ovat maksuttomia eikä niistä jää merkintää mihinkään virallisiin asiakirjoihin. Perheohjaaja tekee yhteistyötä päiväkodin ja esiopetuksen kanssa perheen luvalla. Hän voi myös tulla mukaan lapsen varhaiskasvatussuunnitelma- ja esiopetuskeskusteluihin. 


Kärkölän kunnan perheohjaaja Katri Hytönen
Kärkölän kunnan perheohjaaja Katri Hytönen

Olen Katri Hytönen, Kärkölän kunnan uusi perheohjaaja. Työskentelen varhaiskasvatus- ja esiopetusikäisten lasten ja heidän perheidensä parissa. Tiivistetysti työni pitää sisällään perheiden hyvinvoinnin tukemista: vanhemmuuden vahvistaminen ja tukeminen on työni ydintä ja sitä kautta tietysti lasten kasvun ja kehityksen edistäminen. Minut voi tavata mm. päiväkodilla ja esiopetuksessa.

Asun perheeni kanssa Hollolassa. Pidän liikkumisesta eri tavoin, kuten ryhmäliikunnasta, pallopeleistä ja lenkkeilystä. Olen myös kiinnostunut ihmismielen toiminnasta, ja luen/kuuntelen mielelläni kirjallisuutta, jonka myötä voin oppia uutta siitä, miten tämä monimutkainen olento nimeltä ihminen toimii.

Olen koulutukseltani sosionomi YAMK, ja aikaisemman työurani olen lähes kokonaan tehnyt varhaiskasvatuksen parissa varhaiskasvatuksen opettajana.

Odotan vuodelta täällä Kärkölässä paljon uuden oppimista! Olen innoissani siitä, että pääsen kehittämään kuntaan tätä uutta perheohjauksen palvelua ja toivon, että kohtaan monia perheitä työni parissa.

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai Wilma-viestillä. Yhteinen, rauhallinen keskusteluhetki voidaan järjestää joko päiväkodilla perheohjaajan toimistossa, Opintiellä kunnanvirastolla tai perheen kotona. 

Katri Hytönen, perheohjaaja, 044 770 2157, katri.hytonen(a)karkola.fi 
karkola.fi/perheohjaus

Tutustu myös avoimeen varhaiskasvatukseen ja tule mukaan!

Seuraa Facebookissa ja Instagramissa