Valitse sivu

Kärkölän kunnanvirasto palvelee 15.5.2023 alkaen väliaikaisesti osoitteessa Opintie 2, Järvelä.

Avoinna ma-pe klo 9-15, asiointi vain ajanvarauksella. Yhteystiedot

Kunnanviraston kiinteistössä Virkatiellä on tehty kiinteistön elinkaarenhallintaan liittyviä kuntotutkimuksia, joiden perusteella kunnanviraston palvelut on perusteltua muuttaa väliaikaisesti kunnan omistamaan koulukäytöstä vapautuneeseen kiinteistöön Opintielle. Kiinteistöpäällikkö Leena Pekkanen on vastannut muuton suunnittelusta ja järjestämisestä.

Kunnanviraston muutto tapahtuu 12.5.2023 Opintien kiinteistöön, joka toimii väliaikaisena kunnanvirastona Virkatien kiinteistön erikseen päätettävien mahdollisten huolto- ja kunnostustöiden ajan. Päätökset voidaan tehdä, kun kunnan kiinteistöstrategia valmistuu.

Kunnan hallinnon, työllisyyspalvelujen, teknisen toimen, ympäristötoimen ja rakennusvalvonnan asiakaspalvelut toimivat Opintiellä maanantaista 15.5. alkaen ajanvarauksella. Kunnanviraston aulassa ilmoittaudutaan virastomestarille, joka pyytää vierailijan vastaanottavan henkilön tulemaan aulaan vierastaan vastaan. Väliaikaisen kunnanviraston tiloissa vierailijoiden tulee turvallisuussyistä kulkea kunnan henkilöstön ohjauksessa.

Tapaamisajan voi varata soittamalla kirjaamon asiakaspalvelun numeroon 044 770 2200 (ma-pe klo 9-15) tai lähettämällä sähköpostia kirjaamo(a)karkola.fi Ajan voi varata myös suoraan toimialojen henkilöstön kanssa. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Lisätietoja muutosta antaa kiinteistöpäällikkö Leena Pekkanen, 044 770 2148, leena.pekkanen(a)karkola.fi.