Valitse sivu

Päijät-Häme on sote-palvelujen digitalisaatiossa edellä moniin muihin hyvinvointialueisiin nähden. Tavoitteena on tarjota tulevaisuudessa yhä paremmin asiakkaiden tarpeita ja toiveita vastaavia sähköisiä palveluja. Suuntaa tulevalle kehitykselle haetaan parhaillaan käynnissä olevalla kyselyllä. 
 
– Haluamme saada päijäthämäläisiä mukaan palvelujen kehittämiseen. Kyselyllä selvitämme, millaisia toiveita heillä on sähköisistä palveluista viestimiselle ja palvelujen käyttämiselle. Samalla kysymme, millaisia palveluja päijäthämäläiset toivoisivat jatkossa saataville sähköisesti, kertovat ict-asiantuntija Rosa Hemming ja palvelumuotoilija Juha Johansson. 
 
Kokemuksia ja kehitysehdotuksia kysytään esimerkiksi asukkaiden suosimista viestintäkanavista, digihoitopoluista, etävastaanotosta sekä Omaolon oirearvioista ja hoitoonohjauksesta. Vastauksista saadaan kuvaa myös sähköisten palvelujen tunnettuudesta ja hyödyllisyydestä.  
 
Vastauksia toivotaan lisää erityisesti päijäthämäläisiltä miehiltä, alle 30-vuotiailta, arjessaan tukea tarvitsevilta sekä pienituloisilta.   

Vastausaikaa kyselyssä on 11.2. saakka. Linkki ”Millaisia sosiaali- ja terveydenhuollon digipalveluja haluaisit?” kyselyyn löytyy www.paijat-sote.fi etusivua alas vierittämällä.  

Suora linkki kyselyyn https://forms.office.com/e/RUsSdQC9dx 

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää päijäthämäläisten sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut alueen asukkaille.

Päijät-Hämeen hyvinvointialue – Päijät-Hämeen hyvinvointialue (paijatha.fi)