Valitse sivu

Kärkölän kunta toteuttaa kalenterin vuodelle 2023. Koska aikaisempina vuosina on saatu koostettua hienot kalenterit kuntalaisten kuvista, niin jatketaan samaan malliin. Haussa on tällä kertaa sykähdyttäviä, yllättäviä, hassuja, iloisia, jännittäviä, hellyttäviä, värikkäitä ja mielenkiintoisia kuvia teemalla Vuoden 2022 paras otokseni.

Kuvan tulee olla Kärkölästä (kuvaajan ei tarvitse olla kärköläläinen) ja se voi olla sisä- tai ulkokuva. Mikäli kuvassa on ihmisiä tai yksityisiä tiloja, tulee kuvaajalla olla lupa kuvan julkaisuun. Lähetä mieluiten alkuperäinen, käsittelemätön kuva. Esim. Facebookista ladattujen kuvien resoluutio ei riitä painotuotteeseen.

Raati valitsee kalenteriin päätyvät kuvat ja jokaisen kuvan yhteyteen tulee kuvaajan nimi. Kuvista ei makseta korvausta ja niiden oikeudet säilyvät kuvaajalla. Kuvia käytetään vain vuoden 2023 kalenterissa, jollei kuvaajan kanssa toisin sovita.

Nimeä kuvatiedostosi nimelläsi: Etunimi_Sukunimi.

Lähetä kuvasi sähköpostilla viimeistään 13.11.2022 osoitteeseen karkola.kunta(a)gmail.com.

HUOMIOI osoite (gmail.com, ei karkola.fi) + muuta (a) tilalle @-merkki.