Valitse sivu

Asutko tai toimitko Lahden seudulla? Mitä mieltä olet esteettisistä arvoista?

Kerro mielipiteesi kyselyssä, jonka avulla selvitetään Lahden seudulla asuvien ja/tai toimivien yli 15-vuotiaiden henkilöiden käsityksiä esteettisten arvojen ja ilmastonmuutoksen suhteesta. Kyselyn vastauksia hyödynnetään soveltavan estetiikan väitöskirjatutkimuksessa, joka käsittelee esteettistä havaitsemista ja esteettisten arvojen merkitystä kestävyysmurrosten kontekstissa.

Kyselyyn vastaamiseen kuluu noin 15 minuuttia ja se sisältää sekä monivalintakysymyksiä että avoimia kysymyksiä. Kysely on suomenkielinen.  

Voit vastata kyselyyn verkossa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset vastaamiseen näppäimistön. Valitse mieluiten vastaamiseen rauhallinen tila, jossa voit keskittyä. Vastaaminen tapahtuu nimettömänä.

Jos haluat osallistua tutkimukseen, aloita kyselyyn vastaaminen tästä: 

KYSELY ESTEETTISTEN ARVOJEN JA ILMASTONMUUTOKSEN SUHTEESTA

Lisätietoja antaa:
Noora-Helena Korpelainen, FM 
väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto 
noora.korpelainen(a)helsinki.fi