Valitse sivu

Koronarokotukset jatkuvat ilman ajanvarausta Lahden Trion rokotuspisteellä. Myös tiettyyn aikaan rokotuksen haluaville löytyy nyt mistä valita: vapaita aikoja on runsaasti tarjolla etenkin tulevalle viikonlopulle.

Walk in -piste lunastanut paikkansa

Viikon käytössä ollut walk in -rokotuspiste keskellä Lahtea on tavoittanut hyvin alle 40-vuotiaat. Päivittäin jopa sadat ensimmäistä rokotustaan ottavat ovat löytäneet paikalle. Jonot ovat pysyneet maltillisina, samoin odotusajat. Viikon aikana on annettu 1100 rokotetta ilman ajanvarausta.

– Toivomme edelleen, että varsinkin alle 40-vuotiaat joko varaavat ajan tai ottavat rokotteen walk in -pisteellä. Rajoituksista vapaampi syksy voi koittaa rokotusten turvin, toteaa johtajaylilääkäri Tuomo Nieminen.

Uudet aukioloajat ensi viikosta alkaen

Tällä viikolla walk in -rokotuspiste on avoinna tänään ja huomenna kello 15.00-17.30 ja viikonloppuna lauantaina kello 10.00-17.30 ja sunnuntaina kello 11.00-17.30.

Ensi maanantaista lähtien walk in -rokotuspiste on avoinna uusin aukioloajoin: tiistaista perjantaihin kello 15–19 sekä lauantaisin kello 10–17 ja sunnuntaisin kello 11–17. Nämä aukioloajat ovat ensi viikosta eteenpäin voimassa toistaiseksi.

Maanantaisin Lahden Trion rokotuspisteellä annetaan rokotuksia vain ajanvarauksella.

Kouluterveydenhuollossa 12-15-vuotiaiden rokotukset käynnistyvät huomisesta perjantaista lähtien. Huoltajat ja koululaiset saavat tarkemmat koulukohtaiset tiedot rokotuksista Wilma-järjestelmän kautta.

www.paijat-sote.fi