Valitse sivu

itsellesi mieluisan aiheen parissa?

Onko sinulla jokin arkielämän supertaito tai erityinen kiinnostuksen kohde, kuten kakkujen koristelu, geokätköily, kon mari -viikkaus, höntsäliikunta tms., jota voisit hyödyntää myös muiden ohjaamisessa?

Jos vastasit KYLLÄ, tule mukaan kehittämään Kärkölän lapsiperheiden vertaisryhmätoimintaa!

Kärkölän kunta järjestää vapaaehtois- / vertaisohjaajakoulutuksen yhteistyössä Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkoston kanssa. Koulutuksessa saat valmiuksia vapaaehtois- ja vertaisohjaajana toimimiseen. Koulutusta järjestetään kolmena iltana, sisältäen teoriaa ja käytännönharjoitteita. Niiden aikana käydään lävitse vapaaehtois- / vertaisohjaajana toimimisen periaatteita ja muita käytännön asioita. Koulutuksen aikana suunnitellaan myös ensimmäinen oma ryhmä tai jokin muu vapaaehtois- / vertaistoiminnan toteutusmuoto.

Vertaisohjaajilta edellytetään kykyä kohdella erilaisia ryhmäläisiä ystävällisesti ja asiallisesti sekä kykyä sitoutua aikatauluihin ja sopimuksiin. Vapaaehtois- / vertaisohjaajana toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen (eli siitä ei makseta palkkaa). Kunnan työntekijät tukevat vertaisohjaajina toimivia koulutuksen jälkeenkin säännöllisillä tapaamisilla.

Paikka: Järvelän Nuokku, Virkatie 5, 16600 Järvelä

Koulutuspäivät:

to 2.9   klo 18 – 20

to 9.9   klo 18 – 20

to 23.9 klo 18 – 20

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan 27. 8.2021 mennessä: sanna.nevalainen(a)karkola.fi tai 044 770 2173

Koulutus on maksuton. Koulutukseen otetaan kuusi osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kiinnostuneita on enemmän, toisen koulutuskokonaisuuden järjestäminen on mahdollista.

Tapaamisissa on kahvitarjoilu, joten ilmoitathan mahdollisista allergioista.