Valitse sivu

Kaavatien tilapäisen sulkemisen syy on puunkaato sähkölinjan alta. Kärkölän kunta on myöntänyt luvan toteuttaa kaavatien tilapäisen sulkemisen torstaina 18.3.2021 kello 14.00 eteenpäin (sulun keston arvioituaika on 4 tuntia).

Sulku koskee Kivisillantietä väliltä Linjantaantie – Tammitie.

Sulun tarkoituksena on toteuttaa koivurivin kaato sähkölinjan alta. Puut ovat Kivisillantien ja Linjantaantien kulmauksessa olevan kiinteistön puita. Sulun kierto on mahdollista Tammitien kautta Koivutielle käyttäen kevyenliikenteen väyläksi tarkoitettua tien osaa Tammitiellä.

Liikkuminen teiden varrella oleville kiinteistöille mahdollistetaan. Kiertotiejärjestelyistä ja vaikutusajankohdista tiedotetaan alueen naapureita sekä tarvittavia viranomaistahoja. Autoilija Tuomas Laiho vastaa järjestelyn liikenneturvallisuudesta: asianmukaisten sulkumerkkien ja -laitteiden pystyttämisestä ja purkamisesta, kiertotiejärjestelyistä sekä alueen asukkaiden tiedottamisesta.

Lisätietoja: Ville Partio, tekninen johtaja, ville.partio(a)karkola.fi, 044 770 2226