Valitse sivu

"lapset"Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 30.3.2020, että vallitsevista poikkeusoloista johtuen Kärkölän kunnan asiakasmaksujen periaatteista ja ohjeistuksista poiketaan seuraavalla tavalla:

  1. Niiltä huoltajilta, jotka hoitavat lapsensa kotona ei peritä päivähoitomaksuja poikkeusolojen aikana alkaen 16.3.2020. Yksittäisten hoitopäivien tarve tulee ilmoittaa etukäteen, jotta ne voidaan huomioida palvelun järjestämisessä.
  2. Koululaisten iltapäivätoimintaan osallistuneilta, jotka eivät ole osallistuneet toimintaan 18.3.2020 alkaen ei peritä maaliskuulta asiakasmaksuja. Asiakasmaksua ei peritä kalenterikuukaudelta, jos lapsi ei osallistu iltapäivätoimintaan tai osallistuu siihen alle 10 toimintapäivänä huhtikuusta alkaen.

Kunnanhallitus päätti, että edellä mainitut poikkeukset ovat voimassa poikkeusolojen ajan, joiden päätyttyä palataan asiakasmaksujen osalta normaaliin käytäntöön. Lisäksi kunnanhallitus totesi, että päätös tulee voimaan välittömästi. Huoltajia on tiedotettu asiasta Wilman kautta.

Kokouksen pöytäkirja liitteineen