Valitse sivu

opinnäytetyönä

koodiHuovilan puistolle on avattu omat nettisivut osoitteessa www.huovilanpuisto.fi. Uudet sivut ovat osa Lahden ammattikorkeakoulussa matkailuliiketoimintaa opiskelevan, kärköläläisen Susanna Neuvosen opinnäytetyötä. Kerätyn datan ja palautteen myötä jatketaan niin sivuston kuin puistonkin kehittämistä. Palaute on olennaista myös opinnäytetyön kannalta, joten toivomme kävijöiden antavan sitä runsaasti. Palautetta voi antaa tästä.

Samaan kokonaisuuteen kuuluvat myös puistoon laitetut 11 QR-koodia. Nyt puistossa voi kiertää omatoimisesti ”opastetun” kierroksen milloin tahansa. Ensimmäinen koodi ja ohjeet löytyvät info-pisteen vieressä olevan Viljamakasiinin edustalta. Lähtöpisteessä on myös lainattavia karttoja, jos mobiiliversion kartan tiirailu tuntuu hankalalta. Kohdekoodien lisäksi pisteissä 1 ja 11 on myös koodit palautetta varten.

Opastetulle kierrokselle pääsee puisto-oppaan johdolla entiseen malliin ti-su klo 13 ostamalla 5 €:n päivälipun. Lippuhinta sisältää myös pääsyn näyttelyihin ja museoon.

Tervetuloa Huovilaan niin virtuaalisesti kuin livenäkin!