Valitse sivu

Digiklinikka päivystää kesäaikana

kinkeritDigikinkerit jäivät kesätauolle 1.6. Toiminta tulee jatkumaan syksyllä entiseen tapaan torstaisin 2.8. alkaen. Aloitusaika on osallistujien toivomuksesta muutettu puolta tuntia myöhemmäksi eli syksyllä kokoonnutaan klo 10–12. Elokuussa järjestetään myös uusi kurssi vasta-alkajille, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Kesäaikana, 8.6.-27.7., järjestetään vertaisohjaajien voimin digipäivystystä – eli henkilökohtaista opastusta sitä haluaville. Osa vertaisohjaajista on paikalla Digiklinikalla kunnanvirastolla perjantaisin klo 10 ja varaamme aikaa klo 12 saakka. Toivomme opastettavien tulevan paikalle klo 11 mennessä. Huomio: 22.6. ei pidetä Digiklinikkaa (juhannusaatto).

Digiklinikalla saa apua esim. pankkiasiointiin, julkisten palvelujen kuten Kelan ohjelmiston ja Omakannan käyttöön, voidaan asentaa WhatsApp’ia, Skypeä, Facebookia tai muita ohjelmia ja avustaa niiden käyttöönotossa sekä vastata kaikkiin kysymyksiin vertaisohjaajien osaamisen puitteissa. Kirjoita ylös kysyttävät ja epäselvät asiat, ota mukaan tablettisi/puhelimesi, salasanat sekä tunnukset ja tule paikalle.