Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valtakunnallinen virtuaalinen vanhempainilta

23 huhtikuun 18:00 - 19:00

Pohdituttaako nuorten sähkösavukkeiden käyttö (eli vapetus)? Onko lapsesi arkiympäristöissä tullut esiin nikotiinipussien käyttöä? Tai onko sinulla herännyt huoli, että ehkä oma lapsesi on kokeillut tai käyttää niitä säännöllisemmin? Tule kuulemaan mistä ilmiössä on kyse: mitä kaikkea siihen kuuluu ja miksi se herättää huolta.

Vanhempana voit tehdä paljon aloittamisen ehkäisemiseksi ja myös lopettamishalun herättämiseksi. Vanhempainillassa annetaankin vinkkejä, miten käytännössä vanhempana voit ottaa asian nuoren kanssa puheeksi ja miten voit tukea nuorta käytön lopettamisessa. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille.

Haluaisitko kysyä tilaisuuden puhujilta tai järjestäjiltä jotain ennakolta? Lähetä ennakkokysymyksesi

Teams Live (linkki tilaisuuteen lisätään tiistaina 23.4.2024 klo 9.00 tapahtumasivulle). Huom. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennalta.

Ohjelma ja osallistumislinkki: Valtakunnallinen virtuaalinen vanhempainilta: Sähkösavukkeet ja nikotiinipussit – mistä kyse ja mitä tehtävissä? – THL

Järjestäjät: Nikotiiniviestintäverkosto (THL, Opetushallitus, Valvira, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Filha ry, Suomen ASH ry, Syöpäjärjestöt ry)