Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Oopperaa ja klassista puiston siimeksessä

15.8.2021 12:45 - 13:30

Konsertti on osa Huovilan puiston Kärkölä-päivän maksutonta ohjelmaa. Tervetuloa nauttimaan konsertista. Sateen sattuessa kohdalle, tapahtuman ohjelma siirtyy pidettäväksi Huovilan Ladossa.

  • Satu-Kristiina ja Petri Vesa, laulu.
  • Kirsi Skantz-Viljakainen, piano.

Sopraano Satu-Kristina Vesa valmistui keväällä 2016 Taideyliopistoston Sibelius- Akatemian oopperakoulutuksesta musiikin maisteriksi. Hän on tehnyt rooleja mm. Suomen Kansallisoopperassa, Lahden Oopperassa sekä Savonlinnan Oopperajuhlilla. Esitettyjä päärooleja ovat esim. Turandot (nimirooli), Marietta (Die tote Stadt), Leonora (Il trovatore) sekä Santuzza (Cavalleria rusticana). Hän on konsertoinut Pohjoismaiden sekä Baltian maiden lisäksi Saksassa, Itävallassa ja Italiassa. Satu-Kristina on myös esiintynyt useiden sinfoniaorkestereiden solistina. Kansallisoopperassa hän on työskennellyt vuodesta 2011.

Petri Vesa valmistui syksyllä 2014 Sibelius-Akatemian kansainvälisestä ooppera- koulutusohjelmasta. Hän on valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulusta suorittaen siellä myös ammatilliset erikoistumisopinnot. Tällä hetkellä Petri konsertoi myös kamarimuusikkona ja orkesterisolistina. Hän on tehnyt useita oopperarooleja ja on tunnettu barokkimusiikin tyylinmukaisesta osaamisestaan sekä uuden musiikin taidoistaan. Petri Vesa työskentelee vakituisella kiinnityksellä Suomen Kansallisoopperassa, jossa hänellä on ensi kaudella rooleja oopperoissa Oopperan kummitus (Lloyd-Webber), Salome (Strauss) ja Billy Budd (Britten).

Tiedot

Päivämäärä:
15.8.2021
Aika:
12:45 - 13:30

Järjestäjä

Kärkölän kunta
Puhelin
044 770 2200
Sähköposti
kirjaamo@karkola.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Huovilan puisto
Museontie 17
Kärkölä, 16610 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0447702200
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto