Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kumppanuusfoorumi

19.5.2022 14:00 - 16:00

Toukokuun Kumppanuusfoorumissa käsitellään Päijät-Hämeen hyvinvointialueen strategiaa yhdessä järjestöneuvottelukunnan kanssa. Järjestöt ovat hyvinvointialueella tärkeitä kumppaneita, joiden kanssa tehdään yhdessä työtä päijäthämäläisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Järjestöt voivat tiivistää yhteiskunnan turvaverkkoa, lisätä osallisuutta ja tehdä ehkäisevää työtä.

Kumppanuusfoorumi toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Osallistumislinkki

Kumppanuusfoorumiin kutsutaan mukaan laajasti alueen yhdistyksiä ja järjestöjä sekä kuntien, Päijät-Soten ja muiden yhteistyötahojen järjestöyhteyshenkilöitä. Yhteisen keskustelun tavoitteena on toimiva kumppanuus ja aito yhdessä tekeminen. Laki velvoittaa hyvinvointialueita tekemään hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä yhdessä monien eri toimijoiden kanssa, tukemaan järjestöjen toimintaedellytyksiä, tarjoamaan vaikuttamismahdollisuuksia ja neuvottelemaan yhteistyöstä. Tämän tilaisuuden tarkoituksena on erityisesti kuulla järjestöjen näkemyksiä Päijät-Hämeen hyvinvointialueen strategiasta ja keskustella järjestöneuvottelukunnasta.

Tervetuloa osallistumaan, keskustelemaan ja kuuntelemaan!

Tilaisuuden avaa aluehallituksen puheenjohtaja Kristiina Hämäläinen. Hyvinvointialueen valmistelusta kertoo hyvinvointialuejohtaja (ma.) Marina Erhola. Hyvinvointialueen strategiasta käydään keskustelua, jota johdattaa NHG:n johtaja Olli Tolkki. Alueen yhteistyöelimeksi työstettävästä järjestöneuvottelukunnasta kertoo järjestökoordinaattori Helena Haaja. Tilaisuuden lopussa linjataan yhteisiä askelmerkkejä Päijät-Hämeen järjestöyhteistyön tiivistämiseksi. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Lisätietoja tilaisuudesta: järjestökoordinaattori Helena Haaja, helena.haaja(a)phhyky.fi, 044 482 5263

Tiedot

Päivämäärä:
19.5.2022
Aika:
14:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma